Hulp van de BENOvatiecoach

Is jouw woning niet of onvoldoende geïsoleerd? Heb je nog enkel glas of eerste generatie dubbel glas? Heb je nog een oude verwarmingsketel? Weet dan dat je naast energie ook geld verliest .
Wil je wel energetische renovaties uitvoeren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Geen probleem, de gemeente biedt je een benovatiecoach of renovatiebegeleider aan.
De benovatiecoach van De Kringwinkel Hageland begeleidt je van de opmaak van een renovatieplan tot de oplevering. Je betaalt alleen een waarborg van 100 euro die je terugkrijgt als je binnen de 2 jaar minstens 1 energiebesparende maatregel uitvoert.

De infomomenten in Tienen en Zoutleeuw zijn geannuleerd omwille van de huidige coronamaatregelen, voor meer informatie kan je de benovatiecoach contacteren via benoveren@kringwinkelhageland.be of via 016/765390.

Meer informatie kan je bovendien nalezen op:
https://benoveren.fluvius.be/wat-benoveren
https://www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/wonen-en-ruimtelijke-ordening/duurzaam-wonen-en-bouwen/provinciaal-steunpunt-duurzaam-wonen-en-bouwen/aanbod-voor-particulieren/hulp-van-de-benovatiecoach/index.jsp?

 

Contact